Mango-frambozensmoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mango-frambozensmoothie

Mango-frambozensmoothie

2 porties | met kokosmelk en chiazaad

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Smoothies zijn gezond en makkelijk om te maken! Deze versie bevat bovendien extra veel vezels door het chiazaad.

:
Recept

10 minuten
5 minuten

/

250 ml

Kokosmelk

125 gram

Frambozen

1 stuk(s)

Mango

½ stuk(s)

Limoen

10 gram

Chiazaad

()

sideBannerName

Energie (kJ)1472 kJ
Energie (kcal)352 kcal
Vetten24.4 g
waarvan verzadigd19.9 g
Koolhydraten25 g
waarvan suikers19.3 g
Vezels5.6 g
Eiwitten4.2 g
Zout0.1 g

Kleine kom
Hoge kom
Staafmixer of blender

1

Schil 1 mango en snijd het vruchtvlees in kleine stukken (zie Tip). Pers een 1/2 limoen uit boven een kleine kom.

Tip: Is de mango nog niet rijp? Leg de mango dan in de papieren zak en vouw deze dicht. Laat 1 dag op kamertemperatuur rijpen.

2

Mix de mango met 250 ml kokosmelk, limoensap en frambozen in een blender, of in een hoge kom met een staafmixer, tot een dikke smoothie.

3

Houd je van zoet? Voeg dan wat honing toe naar smaak.

4

Verdeeld de smoothie over de glazen. Garneer met het chiazaad.