Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas

Boerenomelet met achterham, groenten en oude kaas

2 porties | met een bruin tarwebroodje

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze goedgevulde omelet zet je binnen no-time op tafel, met als finishing touch gesmolten kaas en verse bieslook!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Soja
Gluten
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

4 plak(ken)

Achterham

200 gram

Italiaanse groentemix

50 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Bruin tarwebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Gluten, Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Eieren, Lupine, Noten, Gluten, Sesamzaad)

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)540 kcal
Energie (kJ)2259 kJ
Vetten28 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten36 g
waarvan suikers6 g
Vezels7.26 g
Eiwitten35 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Kom

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

Tip: Je bakt straks 1 grote omelet voor 2 porties. Bak je liever 2 aparte omeletten? Verdeel de groentemix dan over 2 koekenpannen en doe hetzelfde met het eimengsel en de ham in de volgende stappen.

2

Kluts ondertussen de eieren in een kom. Voeg de Italiaanse kruiden toe. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de achterham in dunne reepjes. Snijd de bieslook fijn.

3

Bak het tarwebroodje 6 - 8 minuten in de oven. Voeg het eimengsel en de gesneden achterham toe aan de pan met groenten en laat 2 - 3 minuten afgedekt stollen (zie Tip). Voeg na 1 minuut de geraspte oude kaas toe en laat smelten.

Tip: Draai de omelet tussendoor eventueel om: zo wordt hij sneller gaar.

4

Haal de boerenomelet uit de pan en snijd in 2 stukken. Verdeel over de borden, garneer met de bieslook en serveer met het tarwebroodje.