Kaasbites met brie en cranberrychutney
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kaasbites met brie en cranberrychutney

Kaasbites met brie en cranberrychutney

om te delen | gewikkeld in bladerdeeg

Maak de feestdagen compleet met onze speciale amuses. Crostini's met burrata, blini's met zalm of een winterse borrelplank - allemaal heerlijke hapjes die je diner nóg feestelijker maken!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

80 gram

Cranberrychutney

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4169 kJ
Energie (kcal)996 kcal
Vetten67 g
waarvan verzadigd39.5 g
Koolhydraten70.9 g
waarvan suikers16.5 g
Vezels6 g
Eiwitten26.3 g
Zout2.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Snijd de brie in kleine blokjes.
  • Snijd het bladerdeeg in 16 vierkantjes.
2
  • Verdeel de cranberrychutney over alle bladerdeeg vierkantjes.
  • Leg 1 blokje brie bovenop elk stukje bladerdeeg.
  • Vouw het bladerdeeg over de brie en druk aan met je vingers om de kaasbites dicht te maken.
3
  • Verdeel de kaasbites over een bakplaat met bakpapier.
  • Bak 12 - 15 minuten in de oven, of tot het bladerdeeg goudbruin begint te kleuren en de kaas gesmolten is.
4
  • Verdeel de kaasbites over een serveerschaal en serveer wanneer ze nog warm zijn.