Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Met dit recept maak je twee soorten bruschetta: met geitenkaas, serranoham en bosbessen-balsamicojam; en met een spread van roomkaas, champignons en verse kruiden.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
15 gram
Bosbessenjam
(Kan bevatten Pinda's, Noten)
40 gram
Serranoham
50 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Verse basilicum, bieslook en bladpeterselie
125 gram
Kastanjechampignons
8 ml
Olijfolie met truffelaroma
2 stuk(s)
Witte ciabatta
(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)
¼ stuk(s)
Sjalot
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Zwarte balsamicoazijn
½ el
Water voor saus
½ tl
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout