Chocolade bark
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chocolade bark

Chocolade bark

om te delen | met pistachenoten, cranberry's en amandelschaafsel

.

Allergenen :
Pistachenoten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

20 gram

Gedroogde cranberry's

(Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

40 gram

Pistachenoten

(Bevat Pistachenoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

200 gram

Melkchocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)

20 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3298 kJ
Energie (kcal)788 kcal
Vetten50.9 g
waarvan verzadigd23.3 g
Koolhydraten66.8 g
waarvan suikers58.5 g
Vezels5.4 g
Eiwitten13.2 g
Zout0.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Hittebestendige kom
Steelpan

Instructies

1
  • Snijd de pistachenoten grof. 
  • Snijd de cranberries grof. 
2
  • Breng een laagje water aan de kook in een steelpan en zet er een hittebestendige kom op. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. 
  • Voeg de chocoladedruppels toe en laat al roerend smelten. 
  • Giet de chocolade over op een met bakplaat met bakpapier en spreid uit tot een gelijkmatige laag (zie Tip). 

Tip: je kunt het ook in een grote ovenschaal doen, zolang het maar geschikt is om in te vriezen. 

3
  • Stooi de pistachenoten, veenbessen en amandelschilfers over de chocolade. Voeg zout naar smaak toe. 
  • Plaats de chocolademassa in de koelkast. 
  • Laat minimaal een uur of een nacht afkoelen. .
4
  • Haal de chocolade 5 minuten voor het serveren uit de koelkast en snijd in grove stukken. 

.