Continental breakfast in 10 minuten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Continental breakfast in 10 minuten

Continental breakfast in 10 minuten

2 porties | met kaiserbroodjes, roerei, ham, yoghurt en sinaasappelsap

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Met dit recept zet je binnen een handomdraai een compleet ontbijt op tafel - en dat met 7 ingrediënten!

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Maanzaadbroodje

4 stuk(s)

Ei

4 plak(ken)

Achterham

1 stuk(s)

Peer

200 gram

Biologische halfvolle yoghurt

50 gram

Muesli

6 stuk(s)

Handsinaasappel

Zelf toevoegen

5 ml

[Plantaardige] melk

½ el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)921 kcal
Energie (kJ)3854 kJ
Vetten28 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten117 g
waarvan suikers60 g
Vezels17.2 g
Eiwitten39 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Kluts de eieren in een kom met een scheutje melk. Breng op smaak met peper en zout. Bak de kaiserbroodjes 6 - 8 minuten in de voorverwarmde oven.

3

Verhit ondertussen de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe aan de pan en roerbak 2 – 3 minuten, of totdat het ei gestold is. Pers ondertussen de sinaasappelen uit.

4

Verdeel de kaiserbroodjes over de borden. Leg de achterham en het roerei ernaast. Verdeel de yoghurt over twee kommen, bestrooi met de muesli en leg de plakken peer erbovenop (zie Tip). Serveer het versgeperste sinaasappelsap erbij.

Tip: Houd je van zoet? Voeg eventueel wat honing toe naar smaak.