Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
50 gram
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Handsinaasappel
50 gram
Poedersuiker
45 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
130 gram
Bloem
½ tl
Zout
1 el
Suiker
3 el
Zonnebloemolie
1 tl
Wittewijnazijn
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.