Deze zelfgemaakte empanada's met een kruidige vulling van rundergehakt en paprika heb je binnen no time klaar. Zet de drankjes koud en de gezelligheid kan beginnen!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Limoen
1 zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1
Tomatenpuree
2 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
75 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
300 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je van pittig? Voeg dan naar smaak wat chilisaus of sambal toe!