Verse tomaat-basilicumsoep met extra cheesy pesto-knoflookbrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse tomaat-basilicumsoep met extra cheesy pesto-knoflookbrood

Verse tomaat-basilicumsoep met extra cheesy pesto-knoflookbrood

3 - 4 porties | met cheddar en Goudse kaas

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten
Rogge
Tarwe
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

4 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1000 ml

Verse tomatensoep met basilicum

(Bevat Selderij Kan bevatten Gluten, Sulfiet, Mosterd, Lupine, Pinda's, Noten, Vis, Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja)

75 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

4 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6072 kJ
Energie (kcal)1451 kcal
Vetten75.5 g
waarvan verzadigd20.9 g
Koolhydraten149.7 g
waarvan suikers17.7 g
Vezels11.8 g
Eiwitten40.7 g
Zout9.1 g

Benodigdheden

Medium Bowl
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Pers de knoflook of snijd fijn.
  • Meng in een kom de knoflook, beide kazen, de pesto en de olijfolie.
2
  • Snijd het brood in plakken, maar snijd de plakken niet helemaal door.
  • Leg het brood op een bakplaat met bakpapier. 
  • Vul het brood met 2/3 van het pestomengsel (zie Tip).

Tip: Het is niet erg als het brood scheurt. De smeltende kaas zal het brood bij elkaar houden in de oven.

3
  • Verdeel het overige pestomengsel over de bovenkant van het brood.
  • Bak het brood 10 - 12 minuten in de oven, of tot de kaas is gesmolten en goudbruin kleurt.
4
  • Leg het brood op een serveerschaal.
  • Laat iets afkoelen. Scheur of snijd dan in plakken.