Feestelijke paasbroodjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Feestelijke paasbroodjes

Feestelijke paasbroodjes

2 porties | met zelfgemaakte eiersalade

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Eieren
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

75 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

10 gram

Verse bieslook

(Kan bevatten Selderij)

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 zakje(s)

Gele currykruiden

2 stuk(s)

Seizoensbroodje

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja, Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2397 kJ
Energie (kcal)573 kcal
Vetten41 g
waarvan verzadigd5.7 g
Koolhydraten28.8 g
waarvan suikers1.6 g
Vezels2 g
Eiwitten20.7 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Breng ruim water aan de kook in een steelpan voor de eieren.
  • Kook de eieren 12 - 14 minuten.
  • Spoel de eieren af onder koud water en laat ze volledig afkoelen.
  • Pel vervolgens de eieren en snijd ze fijn.
2
  • Snijd de bieslook fijn.
  • Meng in een kom de eieren, bieslook, mayonaise, gele currykruiden en mosterd. Breng op smaak met peper en zout.
3
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Bak de broodjes 5 - 7 minuten in de oven.
4
  • Serveer de broodjes met de eiersalade.