Flammkuchen met gerookte zalm
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met gerookte zalm

Flammkuchen met gerookte zalm

2 porties | met dille en kappertjes

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Ga deze keer eens voor de frisse combinatie zalm, dille en kappertjes.

Allergenen :
Gluten
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten)

120 gram

Koudgerookte zalm

(Bevat Vis, Melk (inclusief lactose))

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

20 gram

Kappertjes

1 stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Citroen

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1772 kJ
Energie (kcal)424 kcal
Vetten14 g
waarvan verzadigd5 g
Koolhydraten49 g
waarvan suikers6 g
Vezels2 g
Eiwitten23 g
Zout2 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.