Flammkuchen met spek, rode ui en zure room
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

2 porties | met rucolatopping

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!

Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische crème fraîche

75 gram

Spekreepjes

75 gram

Gesneden rode ui

40 gram

Rucola

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)490 kcal
Energie (kJ)2051 kJ
Vetten27 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers3 g
Vezels1.2 g
Eiwitten14 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesnipperde rode ui erover.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.