Franse borrelplank
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Franse borrelplank

Franse borrelplank

2 - 6 personen | 5 verschillende hapjes

Deze complete borrelplank voelt Frans met een knapperige baguette warm uit de oven, smaakt Frans door de droge worst met knoflook en uiteraard: ruikt Frans door de aromatische kazen. Tip: haal de brie en de chèvre 30 minuten vóór de borrel uit de koelkast, zodat ze lekker zacht worden en de smaken extra naar voren komen.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Brandt & Levie gedroogde worst

125 gram

Rians - Le Chèvre Crémier

175 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

200 gram

Notenmix

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)0 kcal
Energie (kJ)0 kJ
Vetten0 g
waarvan verzadigd0 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Vezels3.9 g
Eiwitten0 g
Zout0 g

Instructies

1

INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel (microbieel), zuursel, witschimmelcultuur. ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 361 , kJ 1453 , vet 31 g, waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten 0.5 g, waarvan suikers 0.5 g, eiwitten 17 g, zout 1.38 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

Rians - Le Chèvre Crémier
2

INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde geitenMELK, geitenMELKeiwit, zout, MELKzuurfermenten, dierlijk ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose) VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 285 , kJ 1184 , vet 22 g, waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 3.5 g, waarvan suikers 1.8 g, eiwitten 18 g, zout 1.5 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel bewaren tussen 0°C en +7°C. HERKOMST: Frankrijk Laiteries H. Triballat
18220 RIANS
FRANCE
www.rians.com

Brandt & Levie - Droge worst met knoflook-nootmuskaat
3

INGREDIËNTEN: Varkensvlees (96%), conserveermiddel (E250), zeezout, witte wijn, knoflook (<1%), witte peper, dextrose, zwarte peper, nootmuskaat (<1%) en starterculturen VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 342 , kJ 1431 , vet 22 g, waarvan verzadigd 7 g, koolhydraten 0.1 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 36 g, zout 4 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Droog en koel bewaren Brandt & Levie
Archangelkade 9
1013 BE Amsterdam
info@brandtenlevie.nl

Gezouten gemengde noten
4

INGREDIËNTEN: 46% CASHEWNOOT, 36% AMANDEL, 10% HAZELNOOT, 7% PECANNOOT, ARACHIDEolie (PINDA), zout. ALLERGENEN: Pinda&#39;s, amandelnoten, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten. Kan sporen bevatten van andere noten en sesamzaad. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 618 , kJ 2572 , vet 52.9 g, waarvan verzadigd 6 g, koolhydraten 19.7 g, waarvan suikers 4.8 g, eiwitten 18.1 g, zout 0.61 g, vezels 5.5 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren.

Demi-baguette
5

&#34;Witte tarwestokbrood&#34; INGREDIËNTEN: 37.3% TARWEbloem, water, extra vergine olijfolie, zout, TARWEzuurdesem, ROGGEbloem, dextrose (TARWE), ROGGEvolkorenmeel, gist, ROGGEzuurdesempoeder, TARWEmout, GERSTEmout, TARWEzetmeel, enzymen (TARWE). ALLERGENEN: Gluten bevattende granen, tarwe, rogge, gerst. Kan sporen bevatten van soja, melk (inclusief lactose), noten, sesamzaad, pinda&#39;s en lupine. VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 261 , kJ 1107 , vet 2.4 g, waarvan verzadigd 0.4 g, koolhydraten 49 g, waarvan suikers 0.9 g, eiwitten 9.1 g, zout 1.1 g, vezels 3.4 g BEWAREN EN GEBRUIK: Droog bewaren. Oven voorverwarmen op 200 ºC en product 10 minuten afbakken.