Briochetosti met brie, ontbijtspek en appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Briochetosti met brie, ontbijtspek en appel

Briochetosti met brie, ontbijtspek en appel

2 porties | met uienchutney

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

200 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

4 plak(ken)

Ontbijtspek

1 stuk(s)

Appel

80 gram

Pikante uienchutney

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2996 kJ
Energie (kcal)716 kcal
Vetten39.5 g
waarvan verzadigd23.3 g
Koolhydraten61.2 g
waarvan suikers26.1 g
Vezels4.6 g
Eiwitten27.6 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Koekenpan

Instructies

1
  • Verhit een koekenpan zonder olie op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek 4 - 6 minuten.
  • Snijd de brioche open.
  • Snijd de brie in plakjes.
  • Verwijder het klokhuis van de appel en snijd de appel in schijfjes.
2
  • Smeer de uienchutney op de brioche.
  • Beleg met de brie, spek en appel.
3
  • Verwarm het tosti-ijzer of de panini-pers en leg de tosti erin (zie Tip).
  • Grill 5 - 6 minuten, of tot de kaas gesmolten is.

Tip: Als je geen tosti-ijzer in huis hebt kun ook een koekenpan met deksel gebruiken om de tosti te maken. Verhit dan een klontje roomboter in de pan op middelhoog vuur en rooster de tosti, afgedekt, 2 - 3 minuten per kant.

4
  • Snijd de briochetosti doormidden en serveer.