Bij de borrel of als nagerecht - bepaal zelf wanneer je deze Franse kaasplank op tafel zet. Dit pakket bevat alles dat je nodig hebt voor een geslaagde plank voor 2 - 4 personen. Met 1 klik in huis en binnen 5 minuten op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 pak(ken)
Laurieri - Scrocchi zeezout
(Bevat Gluten)
125 gram
Rians - Le Chèvre Crémier
140 gram
Saint Agur
(Bevat Melk (inclusief lactose))
175 gram
Franse roombrie
(Bevat Melk (inclusief lactose))
INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde geitenMELK, geitenMELKeiwit, zout, MELKzuurfermenten, dierlijk ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose) VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 285 , kJ 1184 , vet 22 g, waarvan verzadigd 16 g, koolhydraten 3.5 g, waarvan suikers 1.8 g, eiwitten 18 g, zout 1.5 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel bewaren tussen 0°C en +7°C. HERKOMST: Frankrijk Laiteries H. Triballat
18220 RIANS
FRANCE
www.rians.com
INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel (microbieel), zuursel, witschimmelcultuur. ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 361 , kJ 1453 , vet 31 g, waarvan verzadigd 20 g, koolhydraten 0.5 g, waarvan suikers 0.5 g, eiwitten 17 g, zout 1.38 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C).
INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde koeMELK, zout, zuursel, penicillium roqueforti. ALLERGENEN: Bevat melk (inclusief lactose). VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 361 , kJ 1493 , vet 33 g, waarvan verzadigd 23 g, koolhydraten 0 g, waarvan suikers 0 g, eiwitten 16 g, zout 2.2 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C). HERKOMST: Frankrijk
INGREDIËNTEN: TARWEbloem, olijfolie, zonnebloemolie, zeezout (3%), biergist ALLERGENEN: Gluten bevattende granen VOEDINGSWAARDEN (per 100 g): kcal 427 , kJ 1786 , vet 11.8 g, waarvan verzadigd 1.7 g, koolhydraten 68.3 g, waarvan suikers 2.3 g, eiwitten 10.3 g, zout 3 g, vezels 0 g BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren Enrico BV
Abberdaan 210 – 212
NL-1046 AB Amsterdam
The Netherlands
support@enrico.nl
+31 20 462 27 22