Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Ga deze week voor gebakken gemarineerde kippendij met pindasaus! Je garneert het geheel met gefrituurde uitjes en verse koriander, en serveert het met kroepoek van Noordzeegarnalen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
50 gram
Hoisinsaus
(Bevat Soja, Tarwe, Sesamzaad)
120 gram
Pindasaus
(Bevat Pinda's, Soja, Tarwe)
30 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
60 gram
Kroepoek met Noordzeegarnalen
(Bevat Schaaldieren Kan bevatten Weekdieren, Vis)
400 gram
Kippendijreepjes
2.5 el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
naar smaak
Sambal
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout