Knapperige viswraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Knapperige viswraps

Knapperige viswraps

2 porties | met dille-aioli en ingelegde ui

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Kies deze week voor wraps met knapperige reepjes visburger, zelfgemaakte dille-aioli, zoetzuur ingelegde ui, sla en tomaat!

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Vis
Spelt
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe)

2 stuk(s)

Meergranenvisburger

(Bevat Vis, Tarwe, Spelt)

1 stuk(s)

Tomaat

1 stuk(s)

Ui

10 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

50 gram

Aioli

(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

Zelf toevoegen

1 el

Wittewijnazijn

1 tl

Suiker

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2848 kJ
Energie (kcal)681 kcal
Vetten31.8 g
waarvan verzadigd6.7 g
Koolhydraten72.1 g
waarvan suikers7.8 g
Vezels3.9 g
Eiwitten24.5 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan
Aluminiumfolie
Kleine kom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de tomaat in blokjes en de ui in halve ringen.
  • Meng in een kom de wittewijnazijn met de suiker.
  • Voeg de ui en zout naar smaak toe aan de kom en meng goed door. Zet opzij tot serveren en roer af en toe door.
2
  • Snijd de dille fijn.
  • Verhit 1 el roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak wanneer de roomboter heet is de visburger 3 minuten per kant, of tot hij gelijkmatig goudbruin is.
  • Snijd de visburger in reepjes.
3
  • Verpak de tortilla's in aluminiumfolie en verwarm ze 2 - 3 minuten in de oven.
  • Meng in een kleine kom de aioli met de dille en honing.
  • Breng op smaak met peper en zout en meng goed.
4
  • Besmeer de tortilla’s met de de dille-aioli. Verdeel de tomaat en sla erover.
  • Beleg met de visburger en garneer met de ingelegde ui.