Paasbeste borrelplank
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paasbeste borrelplank

Paasbeste borrelplank

4 - 8 personen | Voor een plank met 8 verschillende lekkernijen

Feestelijk borrelen met de lekkerste delicatessen zoals Brandt & Levie droge worst met knoflook en nootmuskaat, Italiaanse taleggio en meer. Je haalt 8 verschillende lekkernijen met 1 klik in huis en zet ze zonder enige voorbereiding op tafel. Met als resultaat meer tijd om samen te genieten!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

130 gram

Taleggio

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 pak(ken)

Laurieri - Scrocchi zeezout

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Brandt & Levie gedroogde worst

120 gram

Gemengde olijven met kruiden

175 gram

Franse roombrie

(Bevat Melk (inclusief lactose))

250 gram

Algerijnse dadels

200 gram

Notenmix

500 gram

Pitloze blauwe druiven

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)2264 kcal
Energie (kJ)9471 kJ
Vetten121.6 g
waarvan verzadigd40.1 g
Koolhydraten207.1 g
waarvan suikers129.4 g
Vezels20.8 g
Eiwitten81 g
Zout8.5 g

Instructies

Brandt & Levie droge worst met knoflook & nootmuskaat
1

INGREDIËNTEN: Varkensvlees (96%), conserveermiddel (E250), zeezout, witte wijn,  knoflook (<1%), witte peper, dextrose, zwarte peper, nootmuskaat (<1%) en starterculturen

BEWAREN EN GEBRUIK: Droog en koel bewaren

Brandt & Levie 
Archangelkade 9
1013 BE  Amsterdam 
info@brandtenlevie.nl

Roombrie
2

INGREDIËNTEN: Gepasteuriseerde koeMELK, zout, stremsel (microbieel), zuursel, witschimmelcultuur.

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7°C).

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Taleggio
3

INGREDIËNTEN: gepasteuriseerde koeMELK, zout, zuursel (microbieel), stremsel (dierlijk).

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C).

HERKOMST: Gemaakt in Italië.

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland

Gemengde olijven met kruiden
4

INGREDIËNTEN: Kalamata en groene olijven, zout, azijn, extra vierge olijfolie, bonenkruid, oregano, rozemarijn, citroenzuur, sorbinezuur

BEWAREN EN GEBRUIK: Bewaren op een donkere en frisse plaats. Na opening 3 dagen gekoeld houdbaar 

AGRO.VI.M S.A. KALAMATA
Greece
POB 134, 24100 
www.agrovim.gr

Gemengde gezouten noten
5

INGREDIËNTEN: 46% CASHEWNOOT, 36% AMANDEL, 10% HAZELNOOT, 7% PECANNOOT, ARACHIDEolie (PINDA), zout.

ALLERGENEN: Pinda's, amandelnoten, hazelnoten, cashewnoten, pecannoten. Kan sporen bevatten van andere noten en sesamzaad.

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. 

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Laurieri scrocchi met zeezout
6

INGREDIËNTEN: TARWEbloem, olijfolie, zonnebloemolie, zeezout (3%), biergist

ALLERGENEN: Gluten bevattende granen

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren

Enrico BV
Abberdaan 210 – 212                           
NL-1046 AB Amsterdam                      
The Netherlands 
support@enrico.nl   
+31 20 462 27 22 

Algerijnse dadels (zonder pit)
7

INGREDIËNTEN: Dadel

ALLERGENEN: Kan sporen bevatten van pinda's, noten en sesamzaad.

BEWAREN EN GEBRUIK: Koel en droog bewaren. 

HelloFresh
Antwoordnummer 39162
1090 WC Amsterdam
Nederland

Druiven
8

INGREDIËNTEN: blauwe druiven.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). 

HERKOMST: 

HelloFresh 
Antwoordnummer 39162 
1090 WC Amsterdam 
Nederland