Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten. Deze week maak je de spiesen voor op de BBQ zelf! Deze spiesen met zalm, courgette en paprika worden afgelakt met een heerlijke teriyakisaus.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
50 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
1 stuk(s)
Courgette
1 stuk(s)
Paprika
1 zakje(s)
Koreaanse kruidenmix
(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)
4 stuk(s)
Spies
2 el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt de zalmspiesen ook 9 - 10 minuten bakken in de voorverwarmde oven of ze in een koekenpan bakken.