Turks broodje met vegetarische döner kebab
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Turks broodje met vegetarische döner kebab

Turks broodje met vegetarische döner kebab

2 porties | met slamix en harissa-knoflook mayonaise

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Dit goedgevulde broodje döner zal gegarandeerd jouw honger stillen. En dat zonder vlees!

Allergenen :
Gluten
Soja
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Vegetarische döner kebab

(Bevat Gluten, Soja)

2 stuk(s)

Turks broodje

(Bevat Gluten Kan bevatten Eieren, Melk (inclusief lactose), Noten, Soja, Sesamzaad, Lupine)

50 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

30 gram

Harissa

1 stuk(s)

Rode ui

1 stuk(s)

Pruimtomaat

50 gram

Radicchio & ijsbergsla

1 stuk(s)

Knoflookteen

Zelf toevoegen

2 tl

Wittewijnazijn

2 el

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2853 kJ
Energie (kcal)682 kcal
Vetten40 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten54 g
waarvan suikers4 g
Vezels3 g
Eiwitten24 g
Zout2 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.