Een romige soep met onder andere verse (kastanje)champignons, oesterzwammen en eekhoorntjesbrood. Bij de aardse en hartige smaak van deze soep eet je een ambachtelijk gemaakt Frans stokbrood met een harde korst boordevol smaak.
Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect voor tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een smaakvolle snelle maaltijd.
Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en met 185 gram groenten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
950 gram
Bospaddenstoelensoep
(Bevat Gluten, Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Biologische demi-baguette
(Bevat Gluten Kan bevatten Noten, Lupine, Soja, Melk (inclusief lactose), Sesamzaad, Eieren)
Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 5 tot 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.