Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden

Verse Indiase dahl en naanbrood met kruiden

950 g | 3 - 4 porties | 348 g groente

Deze kruidige soep vindt zijn oorsprong in de Indiase keuken. Gemaakt met romige kokosmelk, linzen en zoete aardappel is dit een lekker vullende soep, echt comfortfood voor de wintermaanden!

Tip: bak het naanbrood in een hete koekenpan, wrijf daarna met een half knoflookteentje over het warme brood en besmeer met wat roomboter. Mmm...

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Verse Indiase dahlsoep

2 stuk(s)

Naanbrood met kruiden

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)292 kcal
Energie (kJ)1220 kJ
Vetten4.5 g
waarvan verzadigd0.4 g
Koolhydraten52 g
waarvan suikers3 g
Vezels3.3 g
Eiwitten9 g
Zout0.9 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak het naanbrood 5-7 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden (of volg bovenstaande tip). Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.