Verse ravioli met groene pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met zongedroogde tomaat, rucola en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Verse ravioli met spinazie en ricotta

(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))

80 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

1 stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Rucola

50 gram

Zongedroogde tomaten

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2469 kJ
Energie (kcal)590 kcal
Vetten34.5 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten46.8 g
waarvan suikers5.1 g
Vezels4 g
Eiwitten19.9 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan
Kleine kom

Instructies

1
  • Breng ruim water aan de kook in een pan. 
  • Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.
2
  • Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar.
  • Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat uitstomen.
3
  • Meng de groene pesto en de zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout.
  • Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
4
  • Verdeel de ravioli over de borden.
  • Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.