Door opgeklopte slagroom te mengen met mascarpone wordt de room mooi stijf en extra vol van smaak. Mascarpone is eigenlijk een kaassoort, gemaakt van lichte room en wijnsteenzuur. Je kent het waarschijnlijk wel van tiramisu. Vandaag combineer je het met zoete mandarijn en frisse basilicum.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Sinaasappel
2 leaves
Vers basilicum
(Bevat Selderij)
100 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
75 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Suiker
Pel de mandarijn en verdeel in partjes. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes
Mix in een kom de slagroom met de suiker lobbig. Mix daarna in een andere kom de mascarpone los. Giet dan, terwijl je mixt, de slagroom bij de mascarpone tot er een vol en romig geheel ontstaat.
Verdeel de mascarponeroom over de borden en leg de mandarijnpartjes eromheen. Garneer met het basilicum.