Deze zomer haal je in één keer alles in huis voor een Mexicaans geïnspireerde barbecue! Met deze box zet je hamburgers, chimichurri garnalen, geroosterde mais met fetadip en pofaardappelen met zure room op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Hamburgerbol met sesam
(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)
2 stuk(s)
Meatier-burger
(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)
30 gram
Gesneden jalapeño's
200 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Avocado
1 stuk(s)
Tomaat
1 stuk(s)
Limoen
50 gram
Sriracha-mayo
(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)
390 gram
Grote garnalen
(Bevat Schaaldieren)
20 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 zakje(s)
Italiaanse kruiden
4 stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Maiskolf
75 gram
Aioli
(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
3 tl
Gerookt paprikapoeder
400 gram
Aardappelen
100 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bieslook
naar smaak
Peper en zout
3 el
Extra vierge olijfolie
3 el
Olijfolie
2 tl
Rodewijnazijn
Je begint dit recept met het bereiden van de zelfgemaakte guacamole. Gril de burgers en broodjes enkele minuten op de barbecue. Verdeel de guacamole over de broodjes, leg de burgers erop en beleg met de feta en andere toppings. Geniet van je Mexicaans geïnspireerde hamburgers!
De garnalen in dit recept zijn gemarineerd in kruiden en olijfolie. Rijg de garnalen aan de spiesen en gril ze 10 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de huisgemaakte chimichurri met verse kruiden. Sprenkel de chimichurri over de garnalen en serveer!
Je begint dit recept met het bestrijken van de maiskolven met een kruidenolie. Gril de mais kolven 20 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de fetadip. Garneer de maiskolven met de fetadip en verse peterselie en serveer terwijl ze nog warm zijn!
In dit recept wikkel je de aardappelen in aluminiumfolie en bak je ze 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de topping klaar. Eet smakelijk!