Mexicaans geïnspireerde barbecuebox
Mexicaans geïnspireerde barbecuebox

Mexicaans geïnspireerde barbecuebox

4 porties | met hamburger, garnalen en 2 bijgerechten

Deze zomer haal je in één keer alles in huis voor een Mexicaans geïnspireerde barbecue! Met deze box zet je hamburgers, chimichurri garnalen, geroosterde mais met fetadip en pofaardappelen met zure room op tafel.

Allergens:
Sesame
Soy
Wheat
Milk
Mustard
Egg
Crustaceans

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

2 piece

Hamburger bun with sesame seeds

(Contains Sesame, Soy, Wheat, Milk May be present Tree nuts, Gluten)

2 piece

Hamburger from Meatier

(Contains Mustard May be present Milk, Egg, Celery, Soy, Gluten, Sesame)

30 g

Sliced ​​jalapeños

200 g

Feta

(Contains Milk)

1 piece

Onion

1 piece

Avocado

1 piece

Tomato

1 piece

Lime

50 g

Sriracha mayo

(Contains Mustard, Soy, Egg)

390 g

Jumbo shrimp

(Contains Crustaceans)

20 g

Fresh flat leaf parsley, coriander & oregano

1 piece

Garlic

1 sachet(s)

Italian seasoning

4 piece

Skewers

2 piece

Corn on the cob

75 g

Aioli

(Contains Egg, Mustard May be present Molluscs, Milk, Celery, Soy, Gluten, Sesame, Fish, Crustaceans)

10 g

Fresh flat leaf parsley

(May be present Celery)

3 teaspoon

Smoked paprika

400 g

Potatoes

100 g

Organic crème fraîche

(Contains Milk)

5 g

Fresh chives

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

3 tablespoon

Extra virgin olive oil

3 tablespoon

Olive oil

2 teaspoon

Red wine vinegar

Nutrition Values

Energy (kJ)8893 kJ
Calories2126 kcal
Fat150.2 g
Saturated Fat46.3 g
Carbohydrate102.3 g
Sugar23.8 g
Dietary Fiber19.6 g
Protein85.1 g
Salt7.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

Mexicaans geïnspireerde hamburgers
1

Je begint dit recept met het bereiden van de zelfgemaakte guacamole. Gril de burgers en broodjes enkele minuten op de barbecue. Verdeel de guacamole over de broodjes, leg de burgers erop en beleg met de feta en andere toppings. Geniet van je Mexicaans geïnspireerde hamburgers!

Chimichurri garnalen
2

De garnalen in dit recept zijn gemarineerd in kruiden en olijfolie. Rijg de garnalen aan de spiesen en gril ze 10 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de huisgemaakte chimichurri met verse kruiden. Sprenkel de chimichurri over de garnalen en serveer!

Geroosterde mais met fetadip
3

Je begint dit recept met het bestrijken van de maiskolven met een kruidenolie. Gril de mais kolven 20 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de fetadip. Garneer de maiskolven met de fetadip en verse peterselie en serveer terwijl ze nog warm zijn!

Gepofte aardappel met zure room
4

In dit recept wikkel je de aardappelen in aluminiumfolie en bak je ze 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de topping klaar. Eet smakelijk!