The taco salad, a Tex-Mex favourite, emerged in the 1960s as a playful take on traditional tacos. It brings together fresh and bold ingredients for an easily-customizable dish with lots of flavour!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
70 gram
Mais in blik
½ head
Romaine
½ stuk(s)
Tomaat
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
25 gram
Biologische zure room
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Limoen
¼ pak(ken)
Zwarte bonen
100 gram
Kippendijreepjes
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Sweet chili tortillachips
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 tl
Gerookt paprikapoeder
½ el
Suiker
30 ml
Wittewijnazijn
50 ml
Water
1.5 el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is de dressing te dik? Voeg dan een extra theelepel water toe.
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt onder andere het lichaam om ijzer beter uit voeding op te nemen.