Mini-hamburgers en kipsaté
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mini-hamburgers en kipsaté

Mini-hamburgers en kipsaté

met pindasaus en whiskeysaus

Gezellig avondje gourmetten? Bouw een burgertje of rijg je eigen kipsaté.

Allergenen :
Mosterd
Eieren
Pinda's
Soja
Sulfiet
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Mini-hamburgerbol

40 gram

Pikante uienchutney

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

60 gram

Pindasaus

(Bevat Pinda's, Soja, Sulfiet, Tarwe)

25 gram

Barbecuesaus

(Bevat Sulfiet, Mosterd)

50 gram

Kipsatéblokjes

2 stuk(s)

Wildzwijnburger

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2343 kJ
Energie (kcal)560 kcal
Vetten43.8 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten17.5 g
waarvan suikers14.6 g
Vezels0.9 g
Eiwitten24.5 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Steelpan

Instructies

1
  • Verhit de pindasaus vlak voor serveren in een kleine steelpan op laag vuur. 
2
  • Bak de mini-hamburgers en kipsaté tot ze gaar zijn.
  • Serveer de kipsatéblokjes met de pindasaus.
  • Serveer de hamburgers met de uienchutney, whiskeysaus en barbecuesaus.