Mini-tortilla's met romige courgette-mais vulling
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Mini-tortilla's met romige courgette-mais vulling

met avocadodip en witte kaas

Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

70 gram

Mais in blik

40 gram

Avocadodip

3 stuk(s)

Mini-tortilla's

(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Courgette

25 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Witte kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Tomaat

5 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

5 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

½ stuk(s)

Ui

½ zakje(s)

Peruaanse kruidenmix

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ el

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2580 kJ
Energie (kcal)617 kcal
Vetten31.8 g
waarvan verzadigd9.4 g
Koolhydraten62.5 g
waarvan suikers16.1 g
Vezels8.9 g
Eiwitten19 g
Zout2.7 g

Instructies

1
  • Finley chop the onion, crush or mince the garlic.
  • Finely dice the courgette. Drain the corn.
2
  • Heat a drizzle of olive oil in a large frying pan on medium-high heat.
  • Bake the half of the garlic and onion and all of zucchini for 4-5 minutes.
  • Add the Peruvian herbs, corn and sour cream and mix well. Heat for another 2-3 minutes.
3
  • In the meantime dice the tomato and finely chop the parsley.
  • In a small bowl mix the tomato with the rest of the onion and garlic, add the white wine vinegar and parsley.
  • Crumble the feta.
  • Heat a clean frying pan over high heat and toast the pumpkin seeds until they start to pop. Remove from the pan and set aside.
4
  • Use the same frying pan from the pumpking seeds to heat up the tortilla's about 30 seconds per side. 
  • Serve the tortilla's with the creamy vegetable filling, avocadodip, tomatosalsa, pumkin seeds and white cheese.