Wil je jouw zelfgemaakte tzatziki extra body en smaak geven en heb je tijd over? Laat de yoghurt dan eerst nog uitlekken in een fijne doek.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
10 gram
Verse munt, oregano en peterselie
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
100 gram
Rundergehakt met köftekruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
100 gram
Kipfilethaasjes met Mediterrane kruiden
1 spies(jes)
Spies
125 gram
Rode cherrytomaten
1 stuk(s)
Libanees platbrood
(Bevat Tarwe)
20 gram
Leccino-olijven
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
50 gram
Biologische halfvolle yoghurt
1.25 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Dithiolthionen zijn bioactieve stoffen die voorkomen in knoflook. Ze hebben een positief effect op het cholesterolgehalte en werken als antioxidant.
Tip: Je kunt de geraspte komkommer uitknijpen met je handen, maar eventueel ook in een schone theedoek.