Dat zelfgemaakte pizza niet lang hoeft te duren bewijst deze naanpizza. Jij belegt, de oven doet de rest!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
⅓ stuk(s)
Courgette
25 gram
Zoete aardappel
⅓ zakje(s)
Gedroogde oregano
50 gram
Passata
1 stuk(s)
Naanbrood
(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 ml
Basilicumcrème
1 stuk(s)
Tomaat
1 tl
Witte balsamicoazijn
½ el
Olijfolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: De 3 verschillende groenten in dit gerecht dragen bij aan een gevarieerde voeding. Zo krijg je alle belangrijke vitaminen en mineralen binnen voor een goede gezondheid. Varieer dus dagelijks volop!
Tip: Heb je na het beleggen van de naanpizza’s nog toppings over? De overige ingrediënten kun je eventueel kleinsnijden en door de salade verwerken. Je kunt ze ook in de koelkast bewaren voor de volgende dag.