Naanpizza met pesto-roomkaas en rundergehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met pesto-roomkaas en rundergehakt

Naanpizza met pesto-roomkaas en rundergehakt

met frisse salade

In dit recept gebruik je een naanbrood als bodem voor je pizza. Omdat het naanbrood al gaar is, hoeft het maar kort in de oven. Dat scheelt jou weer tijd!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe
Cashewnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)

¾ stuk(s)

Ui

100 gram

Rundergehakt met Italiaanse kruiden

(Kan bevatten Selderij, Soja, Gluten, Eieren, Mosterd)

25 gram

Roomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

20 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

50 gram

Paprikareepjes

1 stuk(s)

Tomaat

40 gram

Veldsla

Zelf toevoegen

½ tl

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3871 kJ
Energie (kcal)925 kcal
Vetten51.9 g
waarvan verzadigd13 g
Koolhydraten75.3 g
waarvan suikers9.5 g
Vezels8.7 g
Eiwitten34.7 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom
Kleine kom

Instructies

Bakken
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snipper de ui.
  • Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de ui, het rundergehakt en de paprikareepjes in 3 - 5 minuten gaar.
  • Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in de oven.

Weetje: Wist je dat paprika naast vitamine C ook rijk is aan vitamine E? Vitamine E is een antioxidant die ook in zonnebloemolie, volkoren producten, noten, zaden en groene groenten zit.

Salade maken
2
  • Meng in een saladekom per persoon: 1/2 tl zwarte balsamicoazijn en 1/2 el extra vierge olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de tomaat in blokjes.
  • Meng de veldsla met de tomaat door de dressing.
Naanpizza afmaken
3
  • Meng in een kleine kom de roomkaas met de groene pesto.
  • Smeer de naanpizza's in met het roomkaas-pestomengsel.
  • Schep het rundergehakt en de groenten erop.
Serveren
4
  • Verdeel de pizza's over de borden.
  • Verdeel de helft van de salade over de pizza.
  • Serveer met de overige salade.