Naanpizza met tonijn en olijven
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met tonijn en olijven

Naanpizza met tonijn en olijven

met paprika en een tomaat-komkommersalade

Deze Skipjack tonijn van Fish Tales wordt met hengel en lijn gevangen, wat zorgt voor minimale bijvangst. Mede hierdoor verdient deze vis het MSC-keurmerk.

Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Paprika

½ stuk(s)

Knoflookteen

½ blik(ken)

Tonijn in water

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe)

25 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

1 stuk(s)

Tomaat

100 gram

Passata

zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

½ el

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3090 kJ
Energie (kcal)739 kcal
Vetten30 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten79.4 g
waarvan suikers14.1 g
Vezels9.8 g
Eiwitten32.7 g
Zout2.8 g

Benodigdheden

Kom
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

Voorbereiding
1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de paprika in reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de olijven in plakjes.
  • Laat de tonijn uitlekken.
Pizza maken
2
  • Meng in een kom de tomatenpuree met tonijn, knoflook en 1/3 zakje Midden-Oosterse kruiden per persoon.
  • Leg de naanbroden op een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met het tonijn-tomatenmengsel.
  • Verdeel de helft van de paprikareepjes en de helft van de olijven hierover.
  • Verdeel de geraspte belegen kaas over de pizza's.
Pizza bakken
3
  • Bak de naanpizza's 8 - 10 minuten in de oven.
  • Snijd de komkommer en de pruimtomaat in blokjes.
  • Maak in een saladekom een dressing van per persoon: 1 el extra vierge olijfolie, 1/2 tl gedroogde rozemarijn, 1/2 el wittewijnazijn, peper en zout.
  • Meng hier de tomaat, komkommer en de rest van de olijven en paprikareepjes doorheen.
Serveren
4
  • Verdeel de naanpizza's over de borden.
  • Serveer met de salade.

Tip: Wist je dat tomaten uit blik bijna net zoveel vitaminen en mineralen bevatten als verse tomaten? Bij elkaar opgeteld bevat dit gerecht meer dan 250 gram groente!