Nacho's met kaas en avocadodip
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Nacho's met kaas en avocadodip

Nacho's met kaas en avocadodip

met jalapeño's en cherrytomaten

Gezellig avondje gourmetten? Van deze nacho's kan iedereen meepikken.

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

40 gram

Avocadodip

15 gram

Gesneden jalapeño's

50 gram

Geraspte belegen kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

65 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Bieten-tortillachips

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1034 kJ
Energie (kcal)247 kcal
Vetten17.4 g
waarvan verzadigd6.3 g
Koolhydraten14.2 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels2.4 g
Eiwitten7.6 g
Zout0.8 g

Instructies

1
  • Snijd de helft van de cherrytomaten in kwarten.
  • Serveer de overige cherrytomaten in een kom op tafel. 
2
  • Voeg een handjevol tortillachips toe aan een pannetje.
  • Verdeel de geraspte kaas, jalapeño's (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en gesneden cherrytomaten over de tortillachips en bak tot de kaas is gesmolten.
  • Serveer met de avocadodip.