Niet gebruiken - Enchilada's met kipgehakt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Niet gebruiken - Enchilada's met kipgehakt

Niet gebruiken - Enchilada's met kipgehakt

met zure room en frisse salade

De tortilla’s van No Fairytales bestaan voor wel 45% uit groenten! Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels en geven ze je gerecht extra kleur.

Labels:
Extra groente
Allergenen :
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

70 gram

Mais in blik

½ stuk(s)

Ui

100 gram

Kipgehakt met Mexicaanse kruiden

½ zakje(s)

Mexicaanse kruiden

100 gram

Passata

2 stuk(s)

Volkoren tortilla

(Bevat Tarwe)

15 gram

Geraspte cheddar

½ stuk(s)

Tomaat

25 gram

Radicchio en ijsbergsla

25 gram

Biologische zure room

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

½ tl

Witte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

½ tl

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2884 kJ
Energie (kcal)689 kcal
Vetten32.3 g
waarvan verzadigd9.1 g
Koolhydraten57.9 g
waarvan suikers17.6 g
Vezels12.9 g
Eiwitten35.7 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Koekenpan
Ovenschaal
Saladekom

Instructies

Préparer
1

Préchauffez le four à 200°C. Égouttez le maïs. Émincez finement l’oignon rouge. Faites chauffer l'huile d'olive dans la poêle à feu moyen-vif. Faites-y cuire l'oignon la moitié du maïs 1 à 2 minutes. Ajoutez le poulet haché et 1/2 sachet d’épices mexicaines par personne, puis faites cuire 2 à 3 minutes en émiettant.

Tip: Mais levert een goede portie magnesium - een belangrijk mineraal voor de vorming van bot en spieren. Andere magnesiumrijke producten zijn pinda's, peulvruchten, banaan, volkoren granen en cacao.

Garnir
2

Ajoutez la passata et poursuivez la cuisson 2 à 4 minutes. Garnissez les tortillas No Fairytales du mélange à base de viande et de passata. Pliez les tortillas et disposez-les les unes à côté des autres dans le plat à four. Saupoudrez-les de cheddar et enfournez-les 5 à 10 minutes.

Préparer la salade
3

Pendant ce temps, coupez la tomate en dés. Dans le saladier, préparez la vinaigrette avec, par personne : 1 cc de vinaigre balsamique blanc et 1/2 cs d’huile d’olive vierge extra, du sel et du poivre. Juste avant de servir, mélangez la tomate, la salade et le reste de maïs.

Servir
4

Servez les enchiladas sur les assiettes. Accompagnez-les de la salade et de la crème aigre.