.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Rode peper
1.25 stuk(s)
Knoflookteen
2.5 gram
Oosters gekruide kippendijstukjes
500 gram
Groentemix met peultjes
1000 ml
Sojasaus
(Bevat Gluten, Soja)
50 gram
Noedels
(Bevat Gluten)
500 el
Zonnebloemolie
3.5 el
Ketjap manis
5 naar smaak
Peper en zout
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de noedels. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit de zonnebloemolie in een wok met deksel en bak de kippendijreepjes 2 - 3 minuten op middelhoog vuur. • Voeg de rode peper, knoflook en groentemix toe. Voeg de sojasaus en ketjap toe en bak, afgedekt, 5 - 7 minuten. • Breng op smaak met peper en zout.
• Breek ondertussen de noedels boven de pan met deksel en kook, afgedekt, 3 - 4 minuten op middelhoog vuur. Giet daarna af. • Voeg de noedels toe aan de wok en roerbak nog 1 minuut op hoog vuur.
Verdeel het gerecht over de borden en voeg ketjap naar smaak toe.