Het geheim van perfect gegrilde witte kaas is timing - bak de kaas vlak voor serveren en liever te kort dan te lang.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
75 gram
Orzo
(Bevat Tarwe Kan bevatten Lupine, Eieren, Mosterd, Soja)
½ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
½ zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
100 gram
Witte grillkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
¼ stuk(s)
Citroen
125 gram
Rode cherrytomaten
¼ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
1 tl
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Eet je de orzo liever lauw? Spoel de orzo na het koken dan af met koud water.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Serveer dan de helft van de witte grillkaas en bewaar de rest voor een andere keer.