Vandaag maak je een ovenschotel met gehakt en cheddar, ofwel Cottage pie! Cottage pie is de Engelse naam voor een gerecht dat bestaat uit gehakt bedekt met aardappelpuree.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Aardappelen
1 stuk(s)
Wortel
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Prei
1 stuk(s)
Laurierblad
½
Tomatenpuree
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)
⅓ zakje(s)
Gedroogde tijm
25 gram
Geraspte cheddar
(Bevat Melk (inclusief lactose))
100 gram
Half-om-halfgehakt met Italiaanse kruiden
(Kan bevatten Eieren, Mosterd, Selderij, Soja, Gluten)
1
[Plantaardige] melk
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Bloem
75 ml
Zoutarme runderbouillon
1 tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat 100 gram prei je meer dan 1/3 van de ADH foliumzuur oplevert? Deze B-vitamine is essentieel voor de groei en goede werking van het lichaam..
Voeg het laurierblad, de tomatenpuree, worcestershiresaus, tijm en bloem toe aan de hapjespan. Meng alles goed door elkaar en voeg vervolgens de bouillon toe.