Overnight oats op drie manieren
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Overnight oats op drie manieren

Overnight oats op drie manieren

3x ontbijten voor 2 personen | mango en kokosrasp, blauwe bessen en pecannoten, sinaasappel en kaneel

Met deze box kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met mango en kokosrasp (2 porties) Overnight oats met blauwe bessen en pecannoten (2 porties) Overnight oats met sinaasappel en kaneel (2 porties)

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Haver
Pecannoten
Amandelnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1000 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

400 gram

Havermout

(Bevat Haver Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

20 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

150 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Handsinaasappel

50 gram

Pecanstukjes

(Bevat Pecannoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

3 tl

Gemalen kaneel

125 gram

Blauwe bessen

30 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Mango

30 gram

Kokosrasp

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

Zelf toevoegen

6 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)7129 kJ
Energie (kcal)1704 kcal
Vetten68.2 g
waarvan verzadigd22.6 g
Koolhydraten201.2 g
waarvan suikers70.7 g
Vezels29.3 g
Eiwitten56.3 g
Zout1.9 g

Benodigdheden

Kom
Vershoudfolie

Instructies

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, het chiazaad en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet hem in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht staan.
2
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Rasp de schil van de sinaasappel met een fijne rasp. Bewaar de sinaasappel voor optie 3.
  • Meng de helft van de mango, de helft van de kokosrasp, 1 tl sinaasappelrasp en 2 tl honing per kom door de havermout.
  • Garneer met de overige mango, de overige kokos en de geschaafde amandelen.
3
  • Plet de helft van de blauwe bessen.
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen en meng met de geplette bosbessen en de helft van de kaneel.
  • Garneet met de overige blauwe bessen en de helft van de pecannoten.
4
  • Verdeel de overige havermout over twee kommen.
  • Schil de sinaasappel en snijd in blokjes.
  • Meng de overige kaneel, de overige honing en de helft van de sinaasappel door de havermout. 
  • Garneer met de overige sinaasappel en de overige pecannoten.