Overnight oats op drie manieren
Overnight oats op drie manieren

Overnight oats op drie manieren

3x ontbijten voor 2 personen | mango en kokosrasp, blauwe bessen en pecannoten, sinaasappel en kaneel

Met deze box kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met mango en kokosrasp (2 porties) Overnight oats met blauwe bessen en pecannoten (2 porties) Overnight oats met sinaasappel en kaneel (2 porties)

Tags:
Recipe
Allergens:
Milk
Oats
Pecans
Almonds

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time15 minutes
Cooking Time15 minutes
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 2 people

1000 milliliters

Organic semi-skimmed milk

(Contains Milk)

400 g

Oats

(Contains Oats May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

20 g

Chia seeds

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

150 g

Organic Greek yogurt

(Contains Milk)

1 piece

Easy peel orange

50 g

Chopped pecans

(Contains Pecans May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

3 teaspoon

Ground cinnamon

125 g

Blueberries

30 g

Shaved almonds

(Contains Almonds May be present Peanuts, Tree nuts, Sesame)

1 piece

Mango

30 g

Desiccated coconut

(May be present Tree nuts, Sesame, Peanuts)

Not included in your delivery

6 teaspoon

Honey [or plant-based alternative]

½ teaspoon

Salt

Nutrition Values

Energy (kJ)7129 kJ
Calories1704 kcal
Fat68.2 g
Saturated Fat22.6 g
Carbohydrate201.2 g
Sugar70.7 g
Dietary Fiber29.3 g
Protein56.3 g
Salt1.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Bowl
Plastic Wrap

Cooking Steps

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, het chiazaad en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet hem in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht staan.
2
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Rasp de schil van de sinaasappel met een fijne rasp. Bewaar de sinaasappel voor optie 3.
  • Meng de helft van de mango, de helft van de kokosrasp, 1 tl sinaasappelrasp en 2 tl honing per kom door de havermout.
  • Garneer met de overige mango, de overige kokos en de geschaafde amandelen.
3
  • Plet de helft van de blauwe bessen.
  • Verdeel 1/3 van de overnight oats over twee kommen en meng met de geplette bosbessen en de helft van de kaneel.
  • Garneet met de overige blauwe bessen en de helft van de pecannoten.
4
  • Verdeel de overige havermout over twee kommen.
  • Schil de sinaasappel en snijd in blokjes.
  • Meng de overige kaneel, de overige honing en de helft van de sinaasappel door de havermout. 
  • Garneer met de overige sinaasappel en de overige pecannoten.