Pannenkoeken
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pannenkoeken

Pannenkoeken

Met rozijnen en kersenjam

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Volkoren pannenkoekenmix

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

½ jar

Kersenjam (potje)

30 gram

Rozijnen

(Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2448 kJ
Energie (kcal)585 kcal
Vetten20 g
waarvan verzadigd9.9 g
Koolhydraten81 g
waarvan suikers23.9 g
Vezels9 g
Eiwitten22 g
Zout0.7 g

Benodigdheden

Mengkom
Koekenpan

Instructies

1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe

2

Smelt 1el roomboter per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes. Herhaal dit voor de overige personen.

3

Besmeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met rozijnen