Geitenkaas is al eeuwenlang populair. De oude Grieken noemden het 'het geschenk van de goden'. Het is veelzijdig, van mild tot pittig, en past perfect in zowel hartige als zoete gerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
75 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
4 ml
Olijfolie met citroen
50 gram
Geitenkaasbolletjes met honing
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Veldsla
8 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
10 gram
Verse bladpeterselie & basilicum
½ stuk(s)
Avocado
125 gram
Rode cherrytomaten
300 ml
Zoutarme groentebouillon
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout