Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Verse penne
125 gram
Rode cherrytomaten
50 gram
Pesto genovese
80 gram
Rucola
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
50 gram
Coppa di Parma
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 naar smaak
Peper en zout
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en coppa di Parma in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de coppa di Parma en mozzarella.