Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Fresh penne
125 g
Red cherry tomatoes
50 g
Green pesto
80 g
Arugula
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
50 g
Coppa di Parma
1 bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
1 to taste
Salt and pepper
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en coppa di Parma in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de coppa di Parma en mozzarella.