Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze bowl met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
250 gram
Verse rigatoni
(Bevat Eieren, Tarwe)
125 gram
Rode cherrytomaten
40 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
40 gram
Rucola en veldsla
50 gram
Mayonaise
(Bevat Mosterd, Eieren)
40 gram
Serranoham
1 bol(len)
Mozzarella
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 naar smaak
Peper en zout
Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.
Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de serranoham en mozzarella.