Pasta-bowl met serranoham en mozzarella
Pasta-bowl met serranoham en mozzarella

Pasta-bowl met serranoham en mozzarella

met rode cherrytomaten en groene pesto

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze bowl met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Cashews
Milk
Mustard

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

250 g

Fresh rigatoni

(Contains Egg, Wheat)

125 g

Red cherry tomatoes

40 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

40 g

Arugula & lamb's lettuce

50 g

Mayonnaise

(Contains Mustard, Egg)

40 g

Serrano ham

1 bulb(s)

Mozzarella

(Contains Milk)

Not included in your delivery

1 to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories841 kcal
Energy (kJ)3519 kJ
Fat45.4 g
Saturated Fat11.6 g
Carbohydrate74.2 g
Sugar4.3 g
Dietary Fiber4.3 g
Protein32 g
Salt2 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Salad Bowl

Cooking Steps

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.

2

Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.

3

Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden en garneer met de serranoham en mozzarella.