Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze bowl met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
250 g
Fresh rigatoni
(Contains Egg, Wheat)
125 g
Red cherry tomatoes
40 g
Green pesto
(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)
40 g
Arugula & lamb's lettuce
50 g
Mayonnaise
(Contains Mustard, Egg)
40 g
Serrano ham
1 bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
1 to taste
Salt and pepper
Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.
Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.
Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de salade over de borden en garneer met de serranoham en mozzarella.