Pastabowl met serranoham en mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pastabowl met serranoham en mozzarella

Pastabowl met serranoham en mozzarella

met rode cherrytomaten en groene pesto

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze bowl met smakelijke serranoham en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Cashewnoten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse rigatoni

(Bevat Eieren, Tarwe)

125 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Pesto genovese

(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)

40 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Serranoham

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 naar smaak

Peper en zout

2 el

[Plantaardige] mayonaise

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3367 kJ
Energie (kcal)805 kcal
Vetten41.1 g
waarvan verzadigd11.7 g
Koolhydraten74.9 g
waarvan suikers4.9 g
Vezels4.3 g
Eiwitten31.9 g
Zout2.1 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Saladekom

Instructies

1

Kook ruim water in een pan met deksel voor de pasta. Kook de pasta, met een snuf zout, in 4 - 6 minuten beetgaar. Giet af, spoel de pasta met koud water en laat afkoelen.

2

Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en serranoham in grove stukken.

3

Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden en garneer met de serranoham en mozzarella.