Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

Pizza margherita met cherrytomaten en groene pesto

2 porties | met vers basilicum en mozzarella

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.

Labels:
Recept
Allergenen :
Gluten
Tarwe
Spelt
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Pizzadeeg

(Bevat Gluten, Tarwe, Spelt Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Pastasaus met basilicum

250 gram

Rode cherrytomaten

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Vers basilicum

40 gram

Pesto genovese

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 el

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)1272 kcal
Energie (kJ)5323 kJ
Vetten54 g
waarvan verzadigd21 g
Koolhydraten128 g
waarvan suikers11 g
Vezels16.4 g
Eiwitten54 g
Zout4 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en verdeel de cherrytomaten erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

3

Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven (zie Tip).

Tip: Heb je een kleine oven? Bak dan eerst één pizza, garneer met de pesto en het basilicum en snijd deze door de helft om te delen. Bak ondertussen de tweede pizza in de oven.

4

Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.