Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Iedereen kent de pizza margherita! Deze versie maak je helemaal af met groene pesto en vers basilicum.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
2 piece
Pizza dough
(Contains Gluten, Wheat, Spelt May be present Milk)
½ piece
Pasta sauce with basil
250 g
Red cherry tomatoes
2 bulb(s)
Mozzarella
(Contains Milk)
10 g
Fresh basil
40 g
Green pesto
to taste
Salt and pepper
1 tablespoon
Extra virgin olive oil
De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.
Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat met bakpapier. Besmeer het deeg met 5 el tomatensaus per pizza. Beleg de pizza met de mozzarella en verdeel de cherrytomaten erover. Besprenkel met een beetje extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven (zie Tip).
Tip: Heb je een kleine oven? Bak dan eerst één pizza, garneer met de pesto en het basilicum en snijd deze door de helft om te delen. Bak ondertussen de tweede pizza in de oven.
Verdeel de pizza's over de borden en garneer met de groene pesto en het basilicum.