topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pizza met serranoham

Pizza met serranoham

2 porties | met mozzarella en rucola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Waan je even in Italië met onze snelle pizzarecepten! Deze pizza met serranoham maak je helemaal af met olijfolie met truffel.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

2 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

8 ml

Olijfolie met truffelaroma

40 gram

Serranoham

40 gram

Rucola en veldsla

2 stuk(s)

Pizzabodem

(Bevat Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

¼ el

Zwarte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4246 kJ
Energie (kcal)1015 kcal
Vetten47.1 g
waarvan verzadigd18.6 g
Koolhydraten96 g
waarvan suikers10.4 g
Vezels7 g
Eiwitten49.2 g
Zout4.4 g

Benodigdheden

Kleine kom
Oven
Bakplaat met bakpapier
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Meng in een kleine kom de passata met de Italiaanse kruiden en breng op smaak met peper en zout.
2
  • Leg de pizzabodems op een bakplaat met bakpapier.
  • Verdeel de tomatensaus over de twee pizzabodems. Beleg de pizza's met de mozzarella.
  • Bak de pizza's 13 - 15 minuten in de oven.

 

3
  • Meng in een saladekom de rucola en veldsla met de extra vierge olijfolie en de zwarte balsamicoazijn. 
  • Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Verdeel de pizza's over twee borden.
  • Garneer de pizza's met de rucola en serranoham. 
  • Besprenkel met de extra vierge olijfolie met truffel.